Tur til Nord-Norge?

Vurderer du å reise til Nord-Norge?

Norge er uten tvil et vakkert land og det har mye å by på. Veldig mange utenlandske turister velger ofte å ha fokus på korte besøk i storbyene i landet, og velger å fokusere på Nord-Norge, ettersom det jo faktisk er der du finner det mest typiske Norge. Nå har også nordmenn begynt å få øynene opp for den delen av landet sitt og stadig flere velger å legge reiser opp til Nord-Norge.

Variert tilbud

Nord-Norge er preget av mye vakker natur og ikke minst spennende naturopplevelser. Men du kan også bli kjent med den norske kulturen både gjennom å besøke gamle historiske steder og de storbyer som finnes i Nord-Norge.

“Trehusmiljøer, fargerike fiskevær, øysamfunn, glade sommerbyer og historiske steder; byene og tettstedene i Nord-Norge er både et sted å møte folk hjemme og å oppleve historie og kultur. “

http://www.nordnorge.com/no/bygd-og-by

Lett å komme seg dit

Mange tror det er vanskelig og ikke minst dyrt å komme seg til Nord-Norge. Mange tror det er dyrt å gjennomføre de aktiviteter som de ønsker å gjennomføre. Men det er egentlig ingen av delene, hvis du planlegger litt på forhånd.

Bruk gjerne Tromsø eller en av de andre byene som base, og da har du hele Nord-Norge for dine føtter. Du kan komme til Tromsø via Hurtigruta, tog, buss, bil eller fly. I selve byen er det godt tilbud med kollektiv transport. Viktigst av alt er det jo at du har muligheter til et hav av aktiviteter fra denne byen. Det er kort avstand fra bylivet til villmarka og det betyr at du kaster bort lite tid på masse transport, du får med andre ord mer ut av ferien din.

Det finnes mange spennende aktiviteter i forskjellige prisklasser, og du kan få gode priser om du gjør god research!