Fotograf

Minner som dekor

Det blir stadig mer populært å bruke bilder en har tatt selv, som en del av dekoren. Vi forteller deg hvordan!

Du kommer hjem fra en nydelig familieferie i Lofoten, med et minnekort stappet full av bilder. Disse skal selvfølgelig sorteres og lagres riktig, slik at de er tilgjengelig i all fremtid, men dette er ogs bilder du kan bruke til å dekorere hjemmet ditt eller gi bort i gaver til for eksempel bursdager eller jul.

Fotoalbum

Man trenger ikke lengre samle bildene i kjedelige album med lommer, man kan faktisk lage egne bøker med bildene man har tatt. Du kan for eksempel kjøpe en fotoalbum fra BGA Fotobutikk. Her kan du dekorere og skrive akkurat slik du ønsker, legge inn de bilder du ønsker, og på den måten har du en perfekt gave til både familie og venner. Du kan for eksempel lage en bok der du trekker frem forskjellige hendelser i familien det siste året, og gi i gave til barna dine hvert år. På den måten holdes familiens minner ved like.

Flotte rammer

Et annet flott julegavetips er å ramme inn koselige bilder og gi dette til familie og venner. Gjerne fra koselige øyeblikk dere har hatt sammen med dem. Det både gir dem noe fysisk som alltid vil minne dem om dere, men det fungerer også som dekor med kule rammer. Det forteller dem at de betyr noe i deres liv og at dere sammen har skapt minner som dere vil ha med dere for alltid.

Lerret

Etter en tur til Lofoten med familien vil det uansett hvilken årstid dere har reist på, være mulig å få fantastiske naturbilder. Disse er perfekte å blåse opp på forskjellige former for lerret, både for å dekorere hjemme og gi bort i gave. Har du god kvalitet på bildene, kan du faktisk få ganske store print av dem, men da er det en fordel å ha et kamera med mange megapixel.

Det finnes utrolig mye spennende du kan gjøre med bilder fra en reise rundt i Lofoten. Dere trenger aldri å gemme hvordan turen var, alt dere trenger er å se på bildene.