En tur til Oslo vil gi deg spennende opplevelser du vil huske resten av livet.

Med andre ord så er det smart å planlegge turen godt så du får mest mulig ut av den. Det handler om å planlegge alle aspekter av turen, ikke bare aktivitetene du skal på, men også hvor du skal bo, hvordan du skal reise til Oslo og hvorvidt du trenger transport rundt i byen.

Forberedelser

Når du skal reise til Oslo er det som sagt smart å planlegge så du får best mulig tur til byen. Skaff deg masse kunnskap om byen gjennom internett og bøker. Finn ut hva du har lyst til å se og oppleve når du er i byen, slik at du lettest mulig kan velge et godt hotell via for eksempel hotelioslo.com, hvor du er garantert lave priser og all info du trenger om de forskjellige områdene i Oslo.

Velg et hotell i nærheten av de severdigheter og aktiviteter du har planlagt å se og gjøre. Da sparer du tid på det å reise fra sted til sted, og det betyr at du har mer tid til å nyte byen. Oslo er en stor by, og det er mye å nyte og det finnes noe for alle i denne vakre byen. Er du friluftsmenneske kan du for eksempel klatre, besøke Tryvann, gå turer i marka eller delta i noen av de mange løpene her i Oslo

Å feriere i Oslo

Ok, du har kommet deg vel frem og er innlosjert på hotellet. Nå gjenstår det å oppleve byen. Stikk innom på Narvesen eller 7-Eleven og kjøpt deg ett trikkekort. Dette kan du bruke på buss, trikk og t-bane, slik at du kommer deg billig og miljøvennlig rundt i byen. Du kan jo for eksempel legge opp museumsbesøkene etter trikk/t-bane eller busslinjene. Da sparer du tid og får se mye av Oslo.

Husk også at museum gjerne stenger tidlig! Så når du planlegger ta høyde for at det finnes ting du må utforske før klokka 17.00, og ting du kan ta etterpå om du ønsker se alt.

Oslo