Norge er et utrolig vakkert land, uansett årstid. Det finnes utrolig mange spennende opplevelser spredd rundt i landet, men det kan fort koste skjorta. Hvordan kan du gjøre opplevelsene litt billigere, men allikevel uforglemmelige?

En av måtene du kan spare på opplevelser, er gjennom å benytte seg av gavekort. Du kan kjøpte gavekort til deg selv elelr til noen andre. Det viktige her er at selskapene som selger gavekortene ofte har fått gode avtaler med leverandørene av uforglemmelige opplevelser, slik at det blir billigere for deg!

En av de som selger gavekort på opplevelser i Norge er Youwish. De har spesialisert seg på gavekort i både Norge og Sverige. De har et veldig variert utvalg av opplevelser som går fra bjørnesafari til spa-weekend for jentene. Du kan også gå på kurs å lære deg å lage alt fra tapas til cupcakes.

Det fine med å gi bort opplevelser som gave, er at man kan gjøre det på nett. Det kan være en veldig fin overaskelse til noen du er glad i, og skulle det du har valgt ikke være så veldig populært, er det 365 dagers bytterett. Det vil si at du kan når som helst i løpet av ett år, velge å bytte opplevelsen som er kjøpt til en annen. Du har også 14 dager full angrerett. Opplevelsene har også 365 dagers gyldighet, hvilket vil si at du ikke trenger å benytte deg av den med en gang.

Det å gi bort en gave, handler ikke bare om å gi bort ting, det handler også om å gi bort opplevelser og minner. For mange er det viktig med selvrealisering, og ta vare på seg selv, samtidig som man utforsker sine egne grenser. Kanskje du vet om noen som drømmer om å reise på bjørnesafari, eller spille inn en plate, men aldri turte?