Nordmenn elsker å reise, og de blir stadig flinkere å reise i eget land og nabolandene.

Det å reise har alltid vært populært hos nordmenn, og det pleide å være sånn at jo lenger utenfor landets grenser man reiste, jo bedre var det. De siste årene har vi dog sett en ny trend komme og det er at nordmenn reiser stadig mer både i Norge og i nabolandene. Spesielt gjelder det reiser til Nord-Norge, til steder som for eksempel Lofoten.

Danmark har jo alltid vært et populært feriemål for familier på grunn av Legoland og Tivoli. De senere tider har det begynt å bli populært å reise på storbyferier til København i Danmark og Stockholm i Sverige. Begge stedene er utviklet seg til å bli shoppingmekka med spennende butikker og ikke minst lavere priser enn i Norge.

Skeppsbron i Stockholm

Stockholm

Stockholm er en by med et yrende kulturliv og masse spennende kulinariske opplevelser. Du kan shoppe og du kan gå på teater eller nyte en finere middag. Det fine her er at kulturopplevelsene er på et språk de fleste av oss forstår. Man slipper å forholde seg til et helt fremmed språk og en fremmed kultur, hvilket kan ta tid å vende seg til. Book hotell i Stockholm på www.stockholmshotell.com hvor de har et godt utvalg hoteller til gode priser.

København

Det er ikke lange flyturen før du er i København som er en vakker by med spennende arkitektur og historie. Det finnes noe for alle i København enten du jakter på kulinariske måltid, underholdning på Tivoli eller kanskje en tur i dyrehagen? København kan skilte med lave priser i forhold til Norge, men er nok noe dyrere enn resten av Danmark ettersom det er en av de europeiske storbyene.

Norge rundt

En av grunnene til at mange har latt være å reise rundt i Norge er at det har kostet veldig mye for nettopp dette. Flybilletter til nord i landet har kostet like mye som en tur til syden, og da er det mange som velger sommer og sol over en tur til Lofoten. Men nå er flybilletter mye billigere, og dermed reiser man oftere i Norge.